Ambassade en Consulaten van België in Spanje
Home Consulaten Consulaat in Alicante

Consulaat in Alicante

Het Consulaat in Alicante is bevoegd voor de provincies van Alicante, Almería, Castellón de la Plana, Granada, Málaga, Murcia en Valencia.

Online afspraken Alicante

BELANGRIJK

-  Als u een afspraak hebt dient u op tijd (niet te vroeg/niet te laat) te komen en het bewijs van de afspraak (op papier of op de GSM) bij te hebben.

- Enkel de personen die een afspraak hebben worden toegelaten tot de wachtzaal van het Consulaat en niet als er nog andere mensen aanwezig zijn

- Mondmasker is verplicht

- Indien u meerdere zaken wenst aan te vragen, voor meerdere leden van uw familie dient u voor elke procedure per persoon een afspraak te nemen. (Als u wenst een reispas voor uzelf en een levensbewijs voor uw echtgenoot aan te vragen dan is de procedure als volgt: op de eerste pagina selecteert u de optie "ik neem een afspraak voor iemand anders". Op de tweede pagina krijgt u vervolgens de optie zijn naam ook in te vullen. Bij het selecteren van de diensten, gelieve vervolgens "aanvraag reispas", "levensbewijs" aan te duiden.

CORONAVIRUS

Adres en openingsuren

Sluitingsdagen

Wie is wie

Hier een eerste algemene informatie met onder meer: Wat kan en wat kan een consulaat niet voor u doen?

Opgelet! U kan geen eID, Kids-ID of biometrisch paspoort aanvragen bij ons consulaat zonder u eerst in te schrijven op het consulaat.

Algemene consulaire informatie voor Belgen in het buitenland vindt u op de website van de FOD Buitenlandse Zaken.